گوگل به تازگی ابزاری را ارائه کرده که کمک میکند تا کاربران بتوانند به طور خودکار فعالیت هایی که در یوتیوب انجام داده اند را حذف کنند. به طور پیشفرض فعالیت های شما به صورت دائمی ذخیره میشود اما میتوان کاری کرد که هر 3 یا 18 ماه یکبار این داده ها حذف شوند.

تنظیمات حذف خودکار را میتوان در سرویس های دیگر گوگل مانند سابقه مکانی ، سابقه وب و... نیز اعمال کرد.


حذف خودکار سابقه فعالیت های یوتیوب در موبایل

بیش از 50 درصد از نمایش ویدئوهای یوتیوب از طریق برنامه موبایلی انجام میگیرد ، بنابر این برای حذف سابقه یوتیوب به طور خودکار باید مراحل فوق را طی کنید.
برای شروع ، برنامه YouTube را در گوشی خود باز کنید. اگر نمیتوانید آن را بیابید از جستجو استفاده کنید.

برنامه YouTube

پس از ورود از بالا سمت راست برنامه بر روی تصویر پروفایل خود ضربه بزنید.

پس از ورود از بالا سمت راست برنامه بر روی تصویر پروفایل خود ضربه بزنید.

به پایین اسکرول کرده و بر روی Settings ضربه بزنید.

به پایین اسکرول کرده و بر روی Settings ضربه بزنید.

به پایین اسکرول کرده و در قسمت History & privacy گزینه Manage all activity را انتخاب کنید.

گزینه Manage all activity

اکنون باید در صفحه YouTube History قرار داشته باشید، گزینه Choose to delete automatically را انتخاب کنید.

گزینه Choose to delete automatically

اگر میخواهید هیچ سابقه ای از فعالیت های شما ذخیره نشود باید بر روی Change setting ضربه بزنید و مراحل غیرفعال سازی ذخیره تاریخچه را متوقف کنید.

اکنون ، مدت زمانی که میخواهید سابقه یوتیوب تا آن زمان ذخیره باشد را انتخاب کنید.
با انتخاب گزنیه Keep unit i delete manually میتوانیم به صورت دستی سابقه را حذف کنیم اما برای اینکه به صورت بازه زمانی حذف انجام شود باید یکی از دو گزینه زیر را انتخاب کنید.
پس از انتخاب بر روی Next ضربه بزنید.

Keep unit i delete manually

در صفحه بعدی به شما توضیحاتی مبنی بر آخرین بازدیدهای شما از ویدئوها را نمایش میدهد.

در نهایت بر روی Confirm ضربه بزنید.

Confirm

حذف خودکار سابقه فعالیت های یوتیوب از طریق مرورگر

برای حذف خودکار سابقه یوتیوب از مرورگر دسکتاپ خود به وب صفحه YouTube History بروید. اطمینان حاصل کنید که به حساب کاربری خود لاگین کرده اید.
از طرف دیگر میتوانید از لینک My Google activity استفاده کرده و به صورت دستی به بخش YouTube History بروید.

 لینک My Google activity

اگر مستقیما به وب سایت YouTube History رفتید دو مرحله دیگر را باید پشت سر بگذارید. اگر از صفحه My Google Activity استفاده کردید دستورالعمل های زیر را دنبال کنید :
بر روی گزینه Activity Control که در سمت چپ صفحه قرار دارد کلیک کنید.

 گزینه Activity Control

توجه : روی آیکون همبرگری در گوشه بالا سمت چپ کلیک کنید تا مخفی نشود.
به قسمت YouTube History اسکرول کرده و Manage activity را انتخاب کنید.

به قسمت YouTube History اسکرول کرده و Manage activity را انتخاب کنید.

اگر نمیخواهید به هیچ وجه تاریخچه ای از شما ذخیره شود گزینه YouTube History را غیرفعال کنید یا گزینه Include the YouTube videos you watch یا Include your searches on YouTube را غیرفعال کنید.

از صفحه YouTube History بر روی Choose to delete automatically کلیک کنید.

از صفحه YouTube History بر روی Choose to delete automatically کلیک کنید.

در اینجا باید مدت دوره حذف تاریخچه را انتخاب کنید. و بر روی Next کلیک کنید.

در اینجا باید مدت دوره حذف تاریخچه را انتخاب کنید. و بر روی Next کلیک کنید.

پس از آن باید بر روی Confirm کلیک کنید.

بر روی Confirm کلیک کنید