راهنمای کامل معرفی و رفع عیوب تلویزیون

1397/4/25 20:38
میتوان گفت همه در خانه هایشان از تلویزیون استفاده میکنند و نبود تلویزیون در خانه یعنی خانه ای پر از سکوت!

از قدیم تلویزیون های مختلفی از سیاه و سفید گرفته تا تلویزیون های CRT و LCD و LED تا تلویزیون های نسل جدید OLED و 3D ما را همراهی کرده اند. تلویزیون هم مانند همه قطعات الکترونیکی خرابی و عیوب خود را دارد. ما در این مقاله تلاش کردیم با معرفی عیوب متداولی که ممکن است برای هر تلویزیونی با هر مارک و برندی پیش بیاید را بررسی کنیم.

خرابی تلویزیون


تلویزیون های LG 

تلویزیون LG

طی چند سال گذشته شرکت ال جی (LG) یک روند صعودی در کمیت و کیفیت تولیدات خود داشته و از یک شرکت محدود تولید کننده لوازم صوتی و تصویری به تولید کننده بزرگ کلیه لوازم منزل تبدیل شده است و بدیهی است به موازات این رشد در بخش تولید ، بخش خدمات و تعمیر تلویزیون ال جی هم شرایط جدیدی پیدا کند.
تلویزیون ال ای دی و ال سی دی ال جی در اینچ های میان رده ، در دو سایز اختصاصی ال جی یعنی ۴۲ و ۴۷ تولید می شوند و در بخش مدل کد , عبارت با اینچ دستگاه شروع می شود و در پی آن سری ساخت و ورژن تولید قید می شود . بعنوان نمونه ۴۷LN5420 تلویزیون ال ای دی الجی در سایز ۴۷ اینچ و از سری LN می باشد.
در میان انبوه تولیدات ال جی در طی چند سال گذشته مواردی از ضعف در طراحی و تولید دیده می شود که سری LN و ضعفی که در بخش Back Light آن وجود دارد از معروفترین این نمونه هاست که بدلیل استفاده از LED های بی کیفیت در مدت کوتاهی دچار نقص شده و مصرف کننده را راهی تعمیرگاه تلویزیون می کند.تعمیر بکلایت تلویزیون ال جی یکی از عیوب شناخته شده در بین تعمیرکاران تلویزیون در طی چند سال گذشته شده است.

در این قسمت برخی از مهمترین عیوب تلویزیون های ال جی را بررسی می کنیم :

روشن و خاموش شدن متوالی تلویزیون ال جی
در این حالت تلویزیون روشن شده و پس از نمایش لوگوی ال جی مجدد خاموش می‌شود که در اصطلاح تعمیر تلویزیون به این حالت reboot شدن گفته می شود. در این حالت معمولا مین برد دستگاه دچار نقص شده و راه حل تعمیر تلویزیون از تعویض نرم افزار تا تعویض کامل برد را شامل می شود. این ایراد در بسیاری از مدل های تلویزیون ال ای دی ال جی مثل سری LB و LED و LED دیده می شود.

قطع شدن تصویر تلویزیون ال جی در حالیکه صدا دارد
این ایراد بیشتر در سری LN و مخصوصا مدلهای بدون گارانتی و اصطلاحا بانه ای اتفاق می افتد و ایراد در بخش بک لایت تلویزیون و یک ضعف کارخانه ای است که با تعمیر بکلایت تلویزیون و اصلاحاتی که روی دستگاه شما انجام خواهد شد درصد احتمال خرابی بسیار کم می شود.

در زمان بروز این اشکال، معمولاً یک قسمت از تصویر تلویزیون هال ال ای دی تیره تر می شود که این امر ناشی از خرابی لامپ های ال ای دی تلویزیون است. در غالب موارد، تعداد لامپ های معیوب به مرور بیشتر شده و با سوختن کامل یک لامپ سری، تصویر تلویزیون کاملاً قطع می شود. تلویزیون های ۴۷ اینچ ال جی معولا دارای دو سری ال ای دی می باشند که بعد از خرابی یک سری وقتی تلویزیون روشن می شود، این سری از لامپها، یک لحظه روشن شده و مجدداً به دلیل خرابی، تلویزیون پروتکت کرده و تصویر قطع می شود. آن دسته از تلویزیون های سری LN که دچار چنین ایرادی می گردند نیاز به اِعمال تغییراتی در بخش برد پاور تلویزیون دارند تا مشکل آنها برطرف شود؛ تعمیر برد پاور سبب می گردد تا خرابی پدید آمده مجدداً تکرار نشود.

تلویزیون در حالت HDMI تصویر ندارد
در این ایراد ابتدا توصیه می کنیم دستگاه را ریست نرم افزاری کرده و از اتصالات دستگاه مطمئن شوید و در صورت برطرف نشدن ایراد از بخش خدمات پس از فروش و تعمیر تلویزیون ال جی کمک بگیرید.

علت خاموش شدن ناگهانی تلویزیون ال جی
خاموش شدن تلویزیون های ال جی به دلایل مختلفی می تواند باشد که در مدل های مختلف متفاوت است به طور مثال خاموشی ناگهانی تلویزیون های ال ای دی ال جی سری lw مربوط به برد مین آنها می باشد که برد قابل تعمیر می باشد. خاموشی ناگهانی تلویزیون ال ای دی ال جی در بیشتر موارد مربوط به برد پاور می باشد که برد پاور قابل تعمیر می باشد. خاموشی ناگهانی تویزیون ال جی به مدل ۴۲led5600 مربوط به برد مین می باشد. تلویزیون ال ای دی ال جی معولا دچار خرابی تصویر می شوند که بعد از روشن کردن تلویزیون اتفاق می افتد.

نحوه تعمیر آداپتور تلویزیون ال ای دی ال جی
تعمیر تغذیه تلویزیون ال ای دی از تعمیر تغذیه تلویزیون CRT ساده تر است. چون نسبت به آن کوچکتر می باشد و معمولا دارای یک خروجی ۱۲ ولت با جریان ۲ تا ۴ آمپر است. بعضی از مدل ها دارای خروجی ۱۸ یا ۲۴ ولت هستند. امروزه مدارات منبع تغذیه و مادربرد روی یک برد طراحی می شوند، مانند تلویزیون های جدید ال ای دی ال جی در حالی که در مدل های قدیمی تر در ماژول جدا طراحی می شدند. تعمیر آداپتور منبع تغذیه تلویزیون بسیار ساده است، زیرا به راحتی می توان با جایگزین یک مدل سالم از خرابی آن اطمینان حاصل کرد. همچنین می توان از دستگاه منبع تغذیه خارجی برای تست تلویزیون (از طریق جک ورودی) استفاده کرد.
اگر از منبع تغذیه دسترسی نداشتید می توان از طریق عیب یابی ( نداشتن ولتاژ، پایین بودن ولتاژ و نوسان ولتاژ) به رفع عیب آن پرداخت. با استفاده از لامپ ۲۴ ولت اتومبیل که خروجی آداپتور به آن متصل می شود، می توان این تست را انجام داد. اگر لامپ پر نور بود منبع سالم است و اگر به حالت چشمک زن یا کم نور روشن شد، منبع تغذیه خراب است.

تلویزیون خود به خود خاموش شد
این عیب بیشتر به دلیل نوسان برق می باشد و در بیشتر موارد برد پاور خراب می شود. تلویزیون های جدید به دلیل اینکه با ولتاژ بسیار پایین کار می کنند احتمال خرابی در برد مین نیز هست که باید مورد بررسی قرار بگیرد.تعمیر تلویزیون در منزل انجام می شود. تلویزیون های ال ای دی ال جی نیز به علت خرابی دستگاه های ورودی که به آنها متصل می شود باعث از کار افتادن مین برد تلویزیون می شود که در بیشتر موارد باعث سوختگی cpu تلویزیون می شود و در این موارد باید برای تعمیر تلویزیون برد مین تعویض شود.

خرابی تلویزیون های ۴۲lw5700 و ۴۷lw5700 
تلویزیون های ال جی به مدل lw که بیشتر روی حالت استند بای می مانند این مشکل از برد مین می باشد که در ۹۰ در صد موارد برد مین قابل تعمیر می باشد و تعمیر تلویزیون با ضمانت سه ماهه انجام می شود تعمیرات به صورت تخصصی و جز به جز انجام می شود که کمترین هزینه را برای مشتری داشته باشد.

خرابی تلویزیون های ۴۲Led5600
تلویزیون های ال جی به مدل led نیز روی حالت استندبای می مانند و در بعضی موار ورودی HDMI آنها از غیر فعال می شود که مشکل از برد مین می باشد.

خرابی تلویزیون های ال جی به مدل ۴۲LN5420 و ۴۷LN5420 
تلویزیون های سری LN بیشتر در قسمت پاور و بک لایت دچار خرابی می شوند به این صورت که صدا دارند ولی تصویر ندارند. این مدل که خرابی بک لایت در آنها شایع است نیاز به تغیراتی بر روی بردها می باشد که مشکل برطرف شود و خرابی تکرار نشود.

خرابی تلویزیون های ال جی به مدل LF540T 
این سری تلویزیون LF اکثرا در قسمت مین برد دچار خرابی می شوند به این صورت که تلویزیون خاموش و روشن میشود و زمانی که آرم تلویزیون نمایان می شود دوباره خاموش میشود و در برخی موارد آرم باقی مانده و دیگر هیچگونه تغییری در صفحه نمایش دیده نمیشود.

خرابی تلویزیون های ال جی به مدل UH850
در سری تلویزیون UH در قسمت مین برد دچار خرابی می شوند و در اکثر موارد شبکه های دیجیتال آن تنظیم نمیشود و یا تلویزیون خاموش روشن میشود.

خرابی تلویزیون های ال جی به مدل UF850
تلویزیون مدل UF850 در مواقع اتصال USB و اتصال به اینترنت دچار ایراد میشود و تلویزیون در حالت استند بای می ماند.

خرابی تلویزیون های ال جی معروف به اسکارلت ۴۲lg60r و ۴۲lh700
تلویزیون هال ال سی دی ال جی معروف به اسکارلت که حدود چندین سال از عمر آنها می گذره تلویزیون های بسیار با کیفت و دارای مدیریت زمان می باشند. معمولا خرابی این نوع تلویزیون ها خاموش و روشن شدن هنگام کار می باشد که در بعضی از مواقع صدای تلویزیون قطع می شود و هنگ می کنند که این مشکل مربوط به برد مین تلویزیون می باشد که در اکثر موارد برد مین قابل تعمیر می باشد و تعمیرات با قطعات اصلی انجام می شود و نگرانی برای برگشت به این عیب وجود ندارد.

خرابی تلویزیون های ال جی سری LB
تلویزیون های سری LB که از جدید ترین تلویزیون های ال جی در بازار می باشد از عیب های شایع این سری ال جی از کار افتادن ورودی HDMI می باشد که از برد مین می باشد که در بعضی موارد برد تعمیر و در مواردی نیز برد باید تعویض شود که تعویض برد با هزینه پایین انجام می شود.

تلویزیون سری LD
تلویزیون های سری LD این مدل تلویزیون ها بیشتر در قسمت مین برد دچار خرابی می شوند و در بعضی موارد برد تلویزیون تعمیر می شود و در مواردی که CPU برد سوخته باشد باید مین برد تلویزیون تعویض شود.

عیب های تلویزیون ال جی سری LA
عیب های تلویزیون های سری LA در قسمت مین برد می باشد که اوایل خرابی تلویزیون مشکل هنگ کردن و قطع و وصل دارد و بعد از مدتی دیگر روشن نمی شود. که این ایراد گاهی با تعمیر برد برطرف می شود و در بعضی موارد باید برای تعمیر تلویزیون برد تعویض شود.

خرابی در تلویزیون های ال جی سری C
عیب های شایع این سری از تلویزیون های ال جی خرابی در قسمت پاور تلویزیون ها می باشد که بعد از خاموش کرد تلویزیون دیگر روشن نمی شود که در ۸۰ درصد موارد برد پاور قابل تعمیر می باشد و نیازی به تعویض برد پاور نمی باشد.

خرابی تلویزیون های ال سی دی ال جی سری B
عیب های شایع این سری از تلویزیون های ال سی دی ال جی قطع و صل کردن می باشد که گاهی اوقات تلویزیون روشن می شود و گاهی روشن نمی شود. برای تعمیر برد مین باید تعویض شود و در بعضی موارد برد مین تعمیر می شود.

تلویزیون های سری LF
خرابی این سری از تلویزیون ها بیشتر در قسمت بک لایت تلویزیون می باشد که تعمیرات بک لایت تلویزیون در محل مشتری انجام می شود.این سری از تلویزیون ها که دارای ریسیور می باشند در بعضی موارد دچار خرابی قسمت حافظه می شوند و پس از هر بار خاموش و روشن شدن تلویزیون باید تنظیمات تکرار شود.

مدل ۴۳LF540T سریLF

ال جی بیشترین ایراد در قسمت مین برد را داراست .در این مدل تلویزیون روشن و خاموش می شود که با تعویض مین برد ایراد بر طرف خواهد شد.

خرابی تلویزیون های ال جی سری LY
شایع ترین ایراد این سری از تلویزیون های ال جی مدل ۴۲Ly345 در قسمت بک لایت بوده و تلویزیون صدا دارد ولی تصویر ندارد.

خرابی تلویزیون های ال جی سری LX مدل ۴۲ Lx 552
این مدل در قسمت مین برد خرابی زیاد دارد در این مدل اکثرا ایجاد ایراد در مواقع استفاده گوشی و اتصال آن به smartmoring تلویزیون ایجاد شده وبه حالت استند بای در می آید.

تلویزیون خود به خود خاموش می شود
این عیب بیشتر به دلیل نوسان برق می باشد و در بیشتر موارد برد پاور خراب می شود. تلویزیون های جدید به دلیل اینکه با ولتاژ بسیار پایین کار می کنند احتمال خرابی در برد مین نیز هست که باید مورد بررسی قرار بگیرد.تعمیر تلویزیون در منزل انجام می شود. تلویزیون های ال ای دی ال جی نیز به علت خرابی دستگاه های ورودی که به آنها متصل می شود باعث از کار افتادن مین برد تلویزیون می شود که در بیشتر موارد باعث سوختگی cpu تلویزیون می شود و در این موارد باید برای تعمیر تلویزیون برد مین تعویض شود.


تلویزیون هنگام کار کردن هنگ می کند و خاموش و روشن می شود
هنگ کردن تلویزیون بیشتر مربوط به برد مین می باشد. واخرابی برد مین ال ای دی ال جی قابل تعمیر می باشد.



تلویزیون های سونی

تلویزیون سونی

در این بخش قصد داریم برخی از این عیوب و راه حل آنها در تلویزیون های برند سونی را بررسی کنیم.

قطع شدن صدای تلویزیون
در این ایراد دستگاه به طور طبیعی روشن شده ولی صدای دستگاه با تاخیر وصل می شود که مدت زمان این تاخیر به مرور بیشتر می شود. در مراحل اولیه قسمت پاور دستگاه ایراد پیدا می کند که به مرور خرابی دستگاه به بخش سیستم کنترل هم سرایت می کند.

ایجاد لکه های رنگی در تصویر تلویزیون 
بیشتر در مدل ۵۰ و ۶۰ اینچ دیده می شود و علت خرابی , ایراد در بخش LCD های  RGB دستگاه میباشد و یکی از ایراداتی است که در اثر طولانی بودن ساعات مصرف ایجاد می شود. در کل تعمیر تلویزیون پروجکشن سونی تخصص بالایی را طلب می کند که البته با سایر ویژگیها و سیاست های سونی در تولید تلویزیون هماهنگی دارد.


نوار صورتی رنگ در بالای تصویر 
در این ایراد ، یک نوار عرضی به پهنای ۱۰ سانتی متر در بالای تصویر به رنگ صورتی دیده می شود که به مرور زمان عرض این نوار بیشتر شده و از یک مرحله به بعد بخش پایینی تصویر را تحت تاثیر قرار می دهد. این نوار در صورت کم شدن نور تصویر کمتر دیده نمی شود به همین علت در بعضی موارد بعد از تعویض لامپ تصویر تلویزیون (برگشت نور به حالت اولیه) قابل رویت می شود و طبیعتا مصرف کنندگان تصور می کنند که در اثر تعویض لامپ تصویر تلویزیون این اتفاق افتاده است. قرمز شدن بالای تصویر تلویزیون پروجکشن سونی بعلت ایجاد خرابی در بخش بلاک نوری دستگاه اتفاق می افتد و در بخش تعمیرات تلویزیون سونی یکی از ایرادهای تخصصی است که برطرف نمودن آن تخصص بالایی را طلب می کند.

منوی عیب یابی در تلویزیون سونی
تلویزیونهای سونی دارای سیستم عیب یاب داخلی هستند و قطعه یا بخش معیوب دستگاه بوسیله کد گذاری چشمک زدن لامپ جلوی دستگاه نشان داده می شود تا سهولت بیشتری در امر تعمیر تلویزیون سونی ایجاد شود.
چشمک زدن چراغ جلوی تلویزیونهای سونی در منوی ویژه ای که در بخش سرویس مد دستگاه قرار دارد قابل دسترسی است و بوسیله آن می توان فهمید که قبلا چه مواردی بعنوان ایراد معرفی شده است : بعبارت ساده تر اگر تلویزیون سونی دچار ایراد و مشکلی شود که بخش پروتکتور فعال شود این کد در بخشی از منوی داخلی دستگاه ثبت و ضبط می شود که در صورت لزوم قابل دسترسی است و با مطالعه آن می توان فهمید که قبلا دستگاه چه ایراداتی داشته و یا چه موارد تعمیری روی آن انجام شده است.
این بخش از منوی داخلی در تلویزیونهای سونی با فشار دادن پشت سر هم دکمه های

DISPLAY   +    ۵      +   ( +VOL )   +    POWER ON

قابل دسترسی است و با وارد کردن این کد منوئی به شکل زیر ظاهر می شود که تعداد چشمکها و عیب مربوطه را گزارش می دهد.

تنظیمات تلویزیون سونی

در منوی self check در تلویزیونهای سونی عدد اول تعداد چشمکها و عبارت مقابل آن معرف بخش یا قطعاتی است که در برخورد با ان تعداد چشمک باید به سراغ آن برویم و عدد آخر تعداد دفعاتی است که این چشمک نشان داده شده است. بعنوان نمونه در منوی بالا  تعداد ۵ چشمک برای ایراد تلویزیون در بخش پنل معرفی شده که همانطور که می بینید تعداد ۲۴ بار این علامت داده شده است ولی در بقیه کدها اعداد همردیف ۲۴ تغییری نداشته اند که نشانه سلامت دستگاه در آن بخشها است.

منوی عیب یاب در تعمیر تلویزیون کمک زیادی می کند که شاید عمده ترین آنها را باید آگاهی تعمیرکار از عیوبی دانست که به صورت مداوم در تلویزیون ظاهر نمی شود مثلا در تلویزیونهای پروجکشن سونی ایرادی ایجاد می شد که گاها تلویزیون روشن نشده و چراغ چشمک زن دستگاه ۱۰ بار چشمک می زد و در بسیاری از مواقع اتفاق می افتاد که هنگام مراجعه برای تعمیر تلویزیون در منزل مشتری ایراد مذکور دیده نمی شد اما به لطف وجود منوی عیب یاب تعمیر اکثریت این تلویزیونها با موفقیت انجام می شد.

حتما توجه داشته باشید مسئله بسیار مهم در تعمیر تلویزیون های سونی این است که با توجه به قیمت بالاتر برند سونی نسبت به سایر برندهای بازار و به نوعی خاص بودن این برند، بسیار مهم است که امر تعمیر آن بخصوص تعمیرات سخت افزاری آن به متخصص مجرب سپرده شود.



تلویزیون های سامسونگ

تلویزیون سامسونگ

سامسونگ، علاوه بر حضور پررنگ در بازار موبایل ایران، یکی از پرفروش ترین برندهای تلویزیون نیز به شما می‌رود. قطع به یقین از هر فروشگاهی که برای خرید تلویزیون اقدام کنید، یکی از مدلهای سامسونگ جزو اولین پیشنهادات فروشنده به شما خواهد بود.
در این بخش قصد داریم برخی از عیوب تلویزیون های سامسونگ را بررسی کنیم، پر واضح است که با توجه به اینکه اکثر ایرادات جدی تلویزیون ها سخت افزاری است، پیشنهاد می شود از کارشناسان مجرب برای تعمیر تلویزیون و رفع عیوب استفاده شود.


روشن و خاموش شدن تلویزیون سامسونگ
این ایراد یکی از عیوب متداول در تلویزیون LED سامسونگ سری ۵ مانند D5000 , D5500 , D5950 است و در بیشتر موارد بعلت خرابی مین برد تلویزیون ظاهر می شود. تعویض نرم افزار تلویزیون ، تعویض آی سی حاوی نرم افزار ، تعویض قطعات مربوط به بخش حافظه تلویزیون و در نهایت تعویض کامل مین برد تلویزیون مراحل مختلف برای تعمیر تلویزیون سامسونگ در این ایراد است.

دیر روشن شدن تلویزیون سامسونگ
این ایراد مختص تلویزیونهای ال سی دی سامسونگ است، و بیشتر بعلت ایراد در بخش پاور برد دستگاه ایجاد می‌شود. معمولا در ابتدای ظهور ایراد پس از دقایقی روشن ماندن و چشمک زدن چراغ استندبای تلویزیون روشن می‌شود و به مرور این زمان بیشتر شده و در نهایت با آسیب رسیدن به بخش مین برد تلویزیون به خاموشی کامل فرو می‌رود.

خاموش و روشن شدن تلویزیون و ایجاد هاله سیاه روی تصویر است
این خرابی در تلویزیون های ال ای دی سری H سامسونگ مدلUA48H5590 است که برای تعمیر بهترین حالت باید بک لایت به صورت کامل تعویض گردد. در قمست بک لایت بعد از مدتی ال ای دی های تلویزیون شروع به خاموش شدن میکنند و هاله سیاه برروی تصویر ایجاد می‌کنند.

تصویر از قسمت بالا تاریک و روشن می شود و تصویر دو تایی می شود
این ایراد در قسمت پنل (صفحه نمایش) ایجاد می شود و یکی از ایرادات متداول سری ۵ و مخصوصا مدلهای ۵۵۰۰ و ۵۵۵۰ و ۵۰۰۰ است.

قطع شدن تصویر تلویزیون سامسونگ
با خرابی برد تی کان که آخرین مرجع پردازش تصویر قبل از اعمال به پنل تلویزیون است تصویر تلویزیون قطع می‌شود. البته در این حالت نور زمینه و یا بک لایت وجود دارد که این ایراد با توجه به ساختار خاص در تلویزیونهای LCD سامسونگ به وفور دیده می‌شد.

تلویزیون روشن شده و تصویر آن پس از چندثانیه قطع می شود
برد بک لایت و LED های داخل پنل که نور بک لایت را می سازند در این ایراد بیشترین احتمال خرابی را دارند.

تلویزیون در حالت استند بای مانده و خارج نمی شود
عیب یابی را باید با بررسی برد پاور شروع کرد و پس از اطمینان از سلامت آن مین برد را مورد عیب یابی قرار داد.

تلویزیون صدا دارد ولی تصویر ندارد
وقتی تلویزیون LED صدا دارد ولی تصویر ندارد بیشتر خرابی در قسمت بک لایت تلویزیون است که تعمیر تلویزیون در منزل انجام می شود. خرابی بک لایت در تلویزیون های ال ای دی شایع است. در تلویزیون های ال ای دی سری f سامسونگ خرابی بک لایت بیشتر است.



تلویزیون های شارپ

تلویزیون شارپ

 تلویزیون صدا دارد ولی تصویر ندارد
این خرابی در تلویزیون های ال سی دی شارپ معولا به دلیل خرابی پنل تلویزیون بر اثر آب خوردگی می باشد. در صورتی که تلویزیون دچار آب خوردگی نباشد با تعویض برد تصویر به احتمال زیاد تلویزیون به حالت اول بر می گردد.

تلویزیون وقتی روشن میشود یک لحظه تصویر میاید و خاموش میشود
این خرابی بیشتر مربوط به برد پاور و یا از قسمت بک لایت تلویزیون می باشد این خرابی در تلویزیون های ال سی دی شارپ شایع می باشد.

تلویزیون خاموش و روشن می شود
این خرابی در بیشتر موارد مربوط به برد مین تلویزیون می باشد.

تلویزیون خاموش شده است
این عیب در ال سی دی های شارپ بیشتر مربوط به برد پاور تلویزیون می شود که بر اثر فرسودگی قطعات برد به وجود می آید.

وقتی تلویزیون را روشن می کنیم دود خارج می شود
این خرابی به علت سوختگی در برد پاور می باشد که باید قطعاتی که سوخته و نیم سوز شده است تعویض شود. قطعات فرسوده برد پاور نیز باید تعویض شود که از سوختگی مجدد تلویزیون جلوگیری شود.

نور تلویزیون کم و زیاد می شود (پرش دارد)
این خرابی از پنل تلویزیون می باشد که باید پنل تلویزیون تعمیر شود.

تلویزیون ال سی دی شارپ ورودی ها کار نمی کند
خرابی ورودی های تلویزیون ال سی دی شارپ مربوط به برد مین تلویزیون می باشد که در بعضی مواقع برد مین تعمیر می شود. گاهی اوقات تلویزیون ورودی های را شناسایی می کند ولی بدون سیگنال می زند که این عیب نیز از برد مین تلویزیون می باشد.

قطع شدن صدای تلویزیون
این خرابی مربوط به برد مین  تلویزیون می باشد که در موارد زیاد مربوط به آی سی صدای تلویزیون می باشد و در بعضی دیگر از خرابی cpu می باشد که در این صورت دیگر برد قابل تعمیر نمی باشد و باید تعویض شود.

تلویزیون خاموش شده است
این خرابی در اکثر موارد مربوط به برد پاور تلویزیون می باشد که به دلیل خراب شدن آی سی های سازنده ولتاژ برد پاور می باشد که برای تعمیر باید قطعات فرسوده شده که باعث خراب شده اند نیز باید تعویض شود.در صورت سالم بودن برد پاور خربی از برد مین تلویزیون می باشد که احتمالا خراب به علت نوسان برق به وجود آمده است. خرابی دستگاه های دیگر مانند ریسور نیز باعث سوختگی برد مین می شود که باید حتما دستگاهای دیگر برای جلوگیری از خرابی مجدد تست شوند.



تلویزیون های صنام

تلویزیون صنام

 تلویزیون دیر روشن می شود
این خرابی در تلویزیون های ال سی دی صنام شایع می باشد و دلیل آن خرابی  برد پاور تلویزیون می باشد که بر اثر فرسودگی قطعات ایجاد شده و برای اینکه مجدد به این مشکل دچار نشود بهتر است که تمامی قطعات فرسوده تعویض شود.

تلویزیون صدا دارد ولی تصویر ندارد
این عیب در ال سی دی های صنام به دلیل خرابی پنل تلویزیون می باشد که معولا به علت آب خوردگی و یا ضربه وارد شدن به صفحه تلویزیون می باشد که در بعضی موارد پنل تلویزیون قابل تعمیر می باشد.

یک لحظه تصویر تلویزیون می آید و قطع می شود
این خرابی مربوط به برد پاور و یا اینورتر تلویزیون ال سی دی صنام می باشد. در بیشتر موارد مربوط به برد اینورتر تلویزیون می باشد.

تلویزیون دیر روشن میشود ولی الان دیگر روشن نمی شود
این خرابی مربوط به برد مین تلویزیون ال سی دی صنام می باشد که در بعضی موارد از برد مین نیز می تواند باشد. بعضی مواقع که دوستان بعد از خرابی تلویزیون دیر اقدام به تعمیر تلویزیون می کنند باعث خرابی بیشتر می شود. وقتی تلویزیون برد پاور دچار سوختگی شدید می شود در بعضی مواقع برد دیگر قابل تعمیر نیست و باید تعویض شود.



تلویزیون های ایکس ویژن

تلویزیون ایکس ویژن

 تلویزیون دیر روشن می شود
این عیب مربوط به برد پاور تلویزیون می باشد که باید قطعات فرسوده شده برد پاور تعویض شود.

تلویزیون بعضی وقتا روشن میشود بعضی وقتها روی چراغ پاور می ماند
این خرابی مربوط به برد پاور تلویزیون ال سی دی ایکس ویژن می باشد. در بعضی مواقع نیز از برد مین نیز می تواند باشد. این خرابی بیشر مربوط به نیم سوز شدن قطعات نیمه هادی می باشد که باید مورد بررسی قرار بگیرد.

تلویزیون صدا دارد ولی تصویر ندارد
این خرابی مربوط به پنل تلویزیون می باشد که بیشتر بر اثر آب خوردگی و ضربه خوردن به وجود می آید. در صورتی که پنل دچار آب خوردگی نشده باشد با تعمیر برد تصویر به حالت اول بر می گردد.

یک لحظه تصویر تلویزیون میاید و قطع میشود
این عیب مربوط به بک لایت تلویزیون ال سی دی ایکس ویژن می باشد که در بعضی مواقع به علت خرابی برد پاور و اینورتر نیز می تواند باشد.

تلویزیون خاموش شده و چراغ جلوی تلویزیون چشمک می زند
این ایراد در تلویزیون های ال سی دی ایکس ویژن مربوط به برد پاور تلویزیون می باشد.

تلویزیون روی حالت استندبای مانده است
این عیب در بیشتر موارد به علت فرسوده شدن قطعات پاور تلویزیون می باشد که برای تعمیر بای قطعات فرسوده با قطعات اورجینال تعویض شود در مواردی از برد مین نیز می تواند باشد.

تلویزیون بعضی وقتی روشن می شود
این عیب در بیشتر موارد مربوط به برد پاور تلویزیون می باشد که بعضی وقتی روشن می شود و بعضی وقتی روشن نمی شود.

تلویزیون خاموش شده است
این خرابی در اکثر موارد مربوط به برد پاور تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن می باشد که معمولا در اثر نوسان برق به وجود می آید. در این حالت به علت بالا رفتن برق امکان خرابی برد مین نیز می تواند باشد که باید اول برد پاور تعمیر شود تا بتوان برد مین تلویزیون را تست کرد.

ورودی های تلویزیون کار نمی کند
این عیب مربوط به برد مین تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن می باشد.

صدای تلویزیون قطع شده است
این عیب مربوط به برد مین تلویزیون می باشد که تعمیرات برد مین با ضمانت انجام می شود.این عیب در تلویزیون های ال ای دی ایکس ویژن شایع است.



تلویزیون های اسنوا

تلویزیون اسنوا

 تلویزیون دیر روشن می شود
این مشکل بیشتر مربوط به برد پاور تلویزیون می باشد ولی در تلویزیون های اسنوا این مشکل در برد مین نیز وجود دارد.

تلویزیون در حال کار کردن هنگ می کند
این خرابی در اکثر موارد مربوط به برد مین تلویزیون ال سی دی اسنوا می باشد. در بعضی موارد نیز به علت فرسوده شدن قطعات پاور نیز می تواند باشد.

تلویزیون خاموش و روشن می شود
این مشکل از برد مین تلویزیون می باشد که در بیشتر موارد برد مین تعمیر می شود.

تلویزیون یک لحظه روشن می شود و تصویر میرود
این مشکل از در 90 درصد موارد مربوط به بک لایت تلویزیون می شود.

تلویزیون خاموش شده است
این عیب در بیشتر موارد مربوط به برد پاور تلویزیون می باشد که در بیشتر موارد برد پاور تعمیر می شود.

صدای تلویزیون قطع شده است
این عیب در 90 درصد موارد مربوط به برد مین می باشد. که در بعضی موارد برد تعمیر می شود و در صورت تعمیر نشدن برد باید تعویض شود.




1
کــارمـا :
4278
خواهم توانست برای خدمت به بشریت...
بفرست

مشاهده نظرات بیشتر...
reza