همانطور که میدانید هنگامی که یک شماره موبایلی را در دفترچه تلفن گوشی خود ذخیره میکنید آن شماره موبایل به طور خودکار در لیست مخاطبین واتساپ هم اضافه خواهد شد ، فرض کنید شماره موبایلی را بر روی دفترچه تلفن گوشی خود ذخیره میکنید از این پس شخص صاحب شماره موبایل میتواند تمامی استاتوس ها و اطلاعات پروفایل شما را در واتساپ ببیند (در صورتی که مخاطبین شما فقط قادر به مشاهده پروفایل باشند)
اگر نمیخواهید آن شخص آخرین بازدید ، پروفایل و... شما را ببیند باید آنرا از مخاطبین واتساپ خود حذف کنید.
اما در این مقاله میخواهیم تا به طور کلی در مورد حذف مخاطبین در واتساپ صحبت کنیم.


حذف مخاطبین واتساپ

واتساپ امکان نام کاربری را همانند تلگرام و اینستاگرام در خود ندارد و مخاطبین فقط باید از طریق شماره موبایل با هم در ارتباط باشند ، همچنین هیچ گزینه بومی در واتساپ وجود ندارد که شما قادر به اضافه کردن یا حذف مخاطبین باشید.
بنابر این برای ایجاد یا حذف مخاطبین قادر هستید که این اقدامات را در دفترچه تلفن گوشی خود انجام دهید.
قبل از اینکه شماره ای را در واتساپ حذف کنید بهتر است از عواقب آن مطلع شوید.


زمانی که مخاطبی را حذف میکنید چه اتفاقی رخ خواهد داد

همانطور که مخاطبی را از دفترچه تلفن خود در گوشی حذف میکنید از این پس قادر نخواهید بود تا از طریق دفترچه تلفن با آن شخص تماس بگیرید و باید به صورت دستی شماره را گرفته ، تماس بگیرید یا پیام ارسال کنید.
توجه : حذف مخاطب از دفترچه تلفن باعث نمیشود که دیگران نتوانند از طریق واتساپ به شما زنگ بزنند یا پیام ارسال کنند.
در دامه چگونگی حذف مخاطبین واتساپ در اندروید و آیفون را بررسی خواهیم کرد.


حذف مخاطبین واتساپ در اندروید

1. واتساپ را باز کنید و مخاطبی که قصد حذفش را دارید وارد چت هایش شوید.
2. بر روی نام آن شخص ضربه بزنید.

حذف مخاطبین واتساپ در اندروید

3. شما به پروفایل آن شخص منتقل خواهید شد ، بر روی علامت سه نقطه در بالای صفحه ضربه بزنید و گزینه View in address book را انتخاب کنید.

حذف مخاطبین واتساپ در اندروید

4. در اینجا اطلاعات مخاطب در دفترچه تلفن گوشی اندرویدی را خواهید دید ، بر روی آیکون سه نقطه از بالا ضربه بزنید و اینبار از لیست گزینه Delete را انتخاب کنید.

حذف مخاطبین واتساپ در اندروید


حذف مخاطبین واتساپ در آیفون

1. واتساپ را در گوشی آیفون خود باز کنید و مخاطبی که قصد حذفش را دارید وارد چت هایش شوید. از بالا بر روی نام آن ضربه بزنید.
2. در صفحه اطلاعات تماس بر روی Edit ضربه بزنید.

حذف مخاطبین واتساپ در آیفون

3. هم اکنون در صفحه Edit Contact وارد خواهید شد ، بر روی Delete Contact ضربه بزنید.

حذف مخاطبین واتساپ در آیفون


پس از حذف مخاطب کاماکان مخاطب را مشاهده میکنم!

اگر مراحل بالا را به درستی انجام داده باشید ولی کماکان مخاطب را در واتساپ خود مشاهده میکنید ،سه راه خواهید داشت :


1) رفرش اطلاعات مخاطبین واتساپ

واتساپ زمان زیادی را برای رفرش کردن مخاطبین خود صبر میکند ، بنابر این شما میتاونید این کار را در گوشی اندرویدی به صورت دستی انجام دهید برای همین به واتساپ رفته و بر روی دکمه چت ضربه بزنید.

دکمه چت

بر روی دکمه سه نقطه از بالا سمت راست ضربه بزنید و از لیست باز شده بر روی Refresh ضربه بزنید.

 رفرش اطلاعات مخاطبین واتساپ


2) چت را حذف کنید

حذف مخاطب باعث حذف شدن چت های مخاطب نخواهد شد بنابر این اگر هنوز چت را مشاهده میکنید باید آنرا به صورت دستی حذف کنید.
برای انجام این کار در گوشی اندرویدی وارد صفحه چت ها شده و انگشت خود را بر روی چت نگه دارید تا انتخاب شود سپس از منوی بالا بر روی Delete ضربه بزنید.

حذف چت واتساپ

در گوشی آیفون کافی است که انگشت خود را از سمت چپ به راست بکشید و بر روی More ضربه بزنید سپس Delete Chat را انتخاب کنید.

حذف چت واتساپ در آیفون


3) راه اندازی مجدد گوشی

اگر از دو روش فوق موفق به حل مشکل رفرش مخاطبین نشدید بهتر است گوشی خود را یکبار راه اندازی مجدد یا همان ریستارت کنید.


آیا با حذف مخاطب در واتساپ آن شخص مطلع خواهد شد؟

اگر شما مشاهده پروفایل و آخرین بازدیدهای های خود را فقط برای مخاطبین خود تنظیم کرده باشید با این کار آن مخاطب ممکن است متوجه حذف شدنش از لیست مخاطبین خواهد شد.
مگر نه هیچ اعلان یا پیغامی مبنی بر حذف از مخاطبین به آن شخص ارسال نخواهد شد.


چگونگی حذف مخاطبین بلاک شد در واتساپ

اگر میخواهید تا فردی که بلاک کرده اید را حذف کنید باید گفت که این کار متاسفانه به طور مستقیم قابل انجام نیست و شما باید آن شخص را اول از بلاکی خارج کرده و سپس حذف کنید (این کار بیشتر برای مخاطبین آیفون باید انجام گیرد).

آیا جایگزینی به جای حذف مخاطب در واتساپ وجود دارد؟

ساده ترین راه جایگزین به جای حذف این است که آن فرد را بلاک کنید ، هنگامی که شخصی را در واتساپ بلاک میکنید او قادر نخواهد بود با شما تماس بگیرد ، به شما پیام ارسال کند یا حتی پروفایلتان را ببیند.