همانطور که شما برخی از واقع میخواهید حساب کابری فیسبوک ، اینستاگرام ، تلگرام و... خود را حذف کنید ممکن است موقعی بخواهید حساب کاربری گوگل (جیمیل) خود را به طور کامل حذف کنید ، به طور کلی دو نوع حذف حساب کاربری جیمیل را داریم ، اولی به این صورت است که میتوانید کل اکانت جیمیل که شامل تمامی سرویس های متصل به آن است را حذف کنید و دومین حالت این است که شما میتوانید به صورت جداگانه برخی از سرویس های متصل به جیمیل مانند یوتیوب را حذف کنید.
در ادامه مقاله چگونگی دلیت اکانت جیمیل را آموزش خواهیم داد.

دلیت اکانت جیمیل

مراحل زیر را انجام دهید :

1. وارد آدرس myaccount.google.com شوید ، اگر به حساب کاربری خود لاگین نکرده اید این کار را انجام دهید.

لاگین به جیمیل

2. بر روی Data & Personalization کلیک کنید.

 Data & Personalization

3. به پایین اسکرول کرده و قسمت Download, delete, or make a plan for your data را پیدا کنید.
4. بر روی Delete a service or your account کلیک کنید.

حذف جیمیل

5. هم اکنون دو گزینه حذف روبروی شما خواهد بود ، چنانچه بخواهید سرویس های مختلف گوگل مانند یوتیوب ، جیملیل را حذف کنید بر روی Delete a Google service کلیک کنید.

Delete your Google Account

اگر بر روی Delete your Google Account کلیک کنید به طور کلی میتوانید حساب کاربری جیمیل خود را حذف کنید.
ما میخواهیم که به طور کامل حساب کاربری جیمیل  حساب های متصل به آن را حذف کنیم پس بر روی Delete your Google Account کلیک میکنیم.
6. در مرحله بعدی باید رمز جیمیل خود را وارد کنید.

رمز جیمیل خود را وارد کنید

7. هشدار هایی به شما برای عواقب حذف داده خواهد شد ، در آخر صفحه دو تیک برای تایید حذف را انتخاب کنید و بر روی Delete Account کلیک کنید.

حذف حساب جیمیل

8. در آخر با موفقیت حساب کاربری شما حذف خواهد شد.

حساب گوگل شما و همه داده های آن به طور کامل حذف شدند.

چنانجه از حذف پشیمان شدید زمانی کوتاه برای ریکاوری آن دارید ، پس برای همین کار به آدرس accounts.google.com/signin/recovery رجوع کنید و مراحل ریکاوری را دنبال کنید.