مشاوره خرید گوشی مناسب کودکان

1397/4/3 10:42
بسیاری از والدین با مشکل اینکه کودکانشان خواهان گوشی موبایل از انها هستند روبرو میشوند. اما با توجه به سن کم کودکانشان و فضاهای مخرب در فضای مجازی و ارتباطات با دیگران بسیار دلنگران و پردغدغه هستند. وب سایت اُمیگو با توجه به سوالات زیاد والدین تصمیم بر آن گرفت تا مقاله ای با مضمون راهنمای خرید گوشی برای کودکان را تهیه کند. در صورتی که شما هم سوالات و دغده های زیادی برای استفاده فرزندتان از تلفن همراه دارید حتما مقاله زیر را با دقت مطالعه کنید.


آیا خرید گوشی برای فرزندم صحیح است؟

زمانی تلفن همراه یک وسیله ی لوکس منحصر برای ثروتمندان یا وسیله ی مورد استفاده برای والدین بود، اما از یک زمانی به بعد این مسئله که کودکان نیز یک گوشی تلفن همراه داشته باشند امری عادی شده است. کودکان نوپا و بچه های کوچک با گوشی تلفن همراه و تبلت آشنا می شوند و به وسیله ی آن می توانند شوهای تلویزیونی مورد علاقه شان را تماشا کنند، به موسیقی گوش دهند و با آن بازی کنند. ولی دلیلی وجود ندارد که کودکان در سنین پایین با این قبیل ابزار اشنا شوند و یا پیش از انکه ضروری باشد به انها یک گوشی شخصی داده شود.


زمانی که بچه ها انقدر کوچک هستند که باید همواره تحت نظارت باشند، آنها به موبایل نیازی ندارند. این مسئله روشن به نظر می آید که در تکنولوژی موبایل در اصل برای ارتباط با دیگران ابداع شده است. کودک برای تماشای شوهای تلویزیونی و بازی کردن به موبایل نیاز ندارد. استفاده از وسایل الکترونیکی برای بچه ها در سنین خاصی بر روی رشد و سطح توجه آنها تاثیر می گذارد. هیچ دلیل برای اینکه کودکان برای خودشان موبایلی داشته باشند که همیشه در دسترس باشند وجود ندارد. شما می توانید گوشی را پیش خود نگه دارید و زمانی که کودک باید به شما تلفن بزند و یا از او خبردار شوید گوشی را در اختیار او بگذارید.

زمانی که فرزند شما سنین بلوغ را پشت سر گذاشته مثلا در حدود پانزده سالگی، مطمئنا باید گوشی همراه داشته باشد حداقل یک گوشی برای تماس های اضطراری باشد نه حتما یک گوشی هوشمند که نوجوانان همه خواهان ان هستند.

این زمانی است که فرزند شما به اندازه کافی استقلال و جسارت دارد که به تنهایی و یا با دوستانش بیرون برود و زمانیست که کودک به ارتباط نیاز دارد. این بدین معنی نیست که نباید هیچ قانونی در رابطه با این وسیله وجود نداشته باشد. به فرزند خود اجازه ندهید همان سطح دسترسی که شما به گوشی موبایل دارید به همان مقدار به موبایل دسترسی داشته باشد.


بنابراین زمانی که یک گوشی موبایل در اختیار فرزند خود می گذارید نیاز است که یک سری محدودیت ها برای استفاده از آن برای او قائل شوید. این مسئله می تواند در مورد این باشد که کودکان برای چه کاری از تلفن همراه استفاده کنند و چه زمانی اجازه استفاده از آن را دارند. تمام گوشی های نوجوانان هوشمند هستند و مجهز به اینترنت بنابراین تمامی نوجوانان دسترسی وسیع از گوشی های خود خواهند داشت. نمی توانیم خود را گول بزنیم و با محدودیت های ظاهری تصور کنیم نوجوان را محصور نگه داشته ایم. بهتر است بدین منظور روی اگاه کردن نوجوانان سرمایه گذاری کنیم. به عنوان یک والد، این مسئله به شما بستگی دارد که تشخیص دهید که چه زمانی برای کودک خود تلفن همراه بخرید. یک موبایل مشترک با اعضای خانواده یا با خواهر و برادر بزرگتر گاهی می تواند یک راه حل خوب باشد. بلوغ کودک خود و به کار گیری قوانین را در او در نظر بگیرید.

با در نظر گرفتن مسئله ی امنیت که در اولویت می باشد یک گوشی در اختیار کودکتان بگذارید. گوشی های مدرن پنجره ای رو به اینترنت و مسائل امنیتی موجود در ان می باشد. برخی مسائل وجود دارد که شما به عنوان یک والد در مورد بچه ها از آنها خبر دار باشید.


از چه سنی برای کودکان موبایل بگیریم؟

موبایل یکی از محصولات فناوری است که مزایای بی شماری دارد. به ویژه در این عصر که موبایل تقریبا همه کار می‌کند و علاوه بر تلفن، دوربین، کامپیوتر، حسابدار و... نیز هست. اما همین موبایل دوست‌داشتنی که نفس بسیاری از ما به آن وابسته است برای کودکان مضر و مخرب است.

متاسفانه خیلی از والدین در مورد اینکه فرزندان کوچک آنها گوشی موبایل دارد، با افتخار صحبت می‌کنند. کودک 5 یا 6 ساله‌ای که گوشی هوشمند به دست می‌گیرد آیا واقعا از محدودیت‌ها و روشهای استفاده آن آگاهی لازم را دارد؟ آیا پدر و مادر او احساس نمی‌کنند نباید این وسیله از این سن کم در اختیار او قرار بگیرد؟

البته برخی از والدین برای استفاده از موبایل برای فرزندان خود محدودیت تعیین می‌کنند و مثلا فقط دو ساعت موبایل در اختیار او قرار می‌دهند. اما برخی از والدین از اینکه تا قبل از سن 12 تا 17 سالگی برای فرزند خود موبایل تهیه کنند، اکراه دارند. برخی از خانواده‌ها از اینکه موبایل در اختیار فرزند خود قرار دهند می‌ترسند زیرا هراس دارند مبادا باعث انحراف او بشود.

واقعیت این است که والدین نباید به فرزندان دبستانی یا دوره راهنمایی خود موبایل بدهند زیرا با این کار این آزادی را به آنها می‌دهند که وارد شبکه‌های اجتماعی آنلاین شوند. یا متاسفانه با دوستان نامناسب ارتباط های مخفیانه داشته باشند. وقتی یک گوشی هوشمند در اختیار یک نوجوان باشد، او به‌طور دایم به اینترنت دسترسی دارد و اینترنت نیز با همه خوبی‌ها، سایت‌هایی دارد که برای فرزندان ما به هیچ وجه مناسب نیستند.


شاید بهترین سن برای خرید گوشی برای فرزندان، دوره دبیرستان باشد. دختر و پسر در این سن دیگر کودک نیستند و می‌توانند تا حدی خوب را از بد تشخیص دهند. البته لازمه این امر آن است که پدر و مادر با ارائه مشورت های دقیق به فرزندشان او را همراهی کنند



معرفی گوشی های مناسب کودکان

تاکنون تعداد زیادی گوشی ویژه کودکان طراحی و تولید نشده و فقط تعدادی از تولیدکنندگان اقدام به ساخت گوشی‌هایی ویژه این قشرکرده‌اند :

نخستین گوشی از این سری 100 نوکیاست که ظاهری ساده و معمولی دارد.100 یکی از مقرون‌ به‌صرفه‌ترین گوشی‌های ساده نوکیا با صفحه نمایش رنگی است که دوربین ندارد، اما از بازی و رادیو FM بهره می‌برد و در حال آماده‌باش 35 روز شارژ نگه می‌دارد و می‌توان با آن بیش از هفت ساعت مکالمه کرد.

Asha 201 گوشی دیگری از سری نوکیاست که با امکاناتی بیشتر از گوشی قبلی، به درد کودکان می‌خورد.

این گوشی دوربین دو مگاپیکسلی دارد و می‌توان با آن هفت ساعت مکالمه کرد. اگرچه Asha 201 گوشی هوشمند نیست اما از صفحه کلید کامل QWERTY بهره می‌برد و می‌توان به سرویس‌های شبکه اجتماعی دسترسی داشت. با این حال از اتصالات 3G  و WiFi پشتیبانی نمی‌کند، اما با GPRS و EDGE می‌توان به اینترنت دسترسی داشت.

download

One Touch T’Pop محصول شرکت آلکاتل و یک گوشی هوشمند است و به لحاظ ویژگی‌هایی که دارد، می‌توان آن را مناسب کودکان دانست. با این گوشی می‌توان 13 ساعت مکالمه کرد، از دوربین دو مگاپیکسلی بهره می‌برد و از اتصالات WiFi و 3G پشتیبانی می‌کند.



شارپ Aquos Crystal

گوشی هایی که در زیر معرفی شده اند بهترین گزینه برای کودکان هستند. این گوشی ها ضمن ارزان قیمت بودن دارای سیستم هوشمند و اندروید می باشند که انتخاب مناسبی برای کودکان است.در زیر با 6 تا از بهترین دستگاه‌هایی که می‌توانید برای فرزند دلبندتان بخرید، آشنا می‌شوید.

 اندازه صفحه نمایش : 5 اینچ

رزولوشن صفحه نمایش : 720×1280 پیکسل

پردازنده : اسنپدراگون چهار هسته‌ای با فرکانس 1.2 گیگاهرتز

سیستم عامل : اندروید کیت‌کت

شارپ Aquos Crystal با بزل‌های باریکی که دارد حسابی خبر ساز شده است. در ضمن این دستگاه ساخت شارپ است، کمپانی که به دلیل ساخت تلویزیونهایش در جهان شهرت دارد. این هندست زیباست و می‌تواند توجه نوجوانانی که یک دستگاه با رزولوشن بالا می‌خواهند جلب کند. در ضمن با قیمت مناسبش برای پدر و مادرها هم دوست داشتنی است.



گلکسی S4 

اندازه صفحه نمایش : 5 اینچ

رزولوشن صفحه نمایش : 1080×1920 پیکسل با چگالی پیکسلی 441ppi

پردازنده : اسنپدراگون 600 با فرکانس 1.9 گیگاهرتز

سیستم عامل : اندروید آبنبات ژله‌ای

اگر کودکتان از طرفداران گلکسی‌های سامسونگ باشد و الا و بلا بخواهد یکی از بالارده‌های این کمپانی را داشته باشد، بهتر است برایش یک اس 4 بخرید. البته کمی باید دست و دلبازی بیشتری بخرج دهید، زیرا این گوشی نسبت به دیگر کاندیدهای اندرویدی، از قیمت بیشتری برخوردار است.


موتو G  

 اندازه صفحه نمایش : 5 اینچ

رزولوشن صفحه نمایش : 720×1280 پیکسل با چگالی پیکسلی 294ppi

پردازنده : چهار هسته‌ای اسنپدراگون با فرکانس 1.2 گیگاهرتز

سیستم عامل : اندروید کیت‌کت

تنها ایرادی که می‌توان از این دستگاه گرفت عدم پشتیبانی از LTE است.





موتو E 

اندازه صفحه نمایش : 4.3 اینچ

رزولوشن صفحه نمایش : 540×960 پیکسل با چگالی پیکسلی 256ppi

پردازنده : پردازنده دو هسته‌ای اسنپدراگون 200 با فرکانس 1.2 گیگاهرتز

سیستم عامل : اندروید کیت‌ کت

با اینکه فاقد پشتیبانی از LTE است، کاربر می‌تواند با قیمت خیلی پایین یک دستگاه مدرن، خوش ساخت و اندرویدی داشته باشد.




اپل آی‌فون 5C 

اندازه صفحه نمایش : 4 اینچ

رزولوشن صفحه نمایش : 640×1136 پیکسل با چگالی پیکسلی 326ppi

پردازنده : اپل A6

سیستم عامل : iOS 8

آی‌فون 5c سال گذشته آغاز به‌کار کرد و جایگزین ارزان‌قیمت آی‌فون 5s بود. پردازنده این دستگاه کندتر و فاقد تاچ آی‌دی بود، ولی یک میان‌رده خوب با رنگ‌های شاد چون سبز، آبی، زرد، صورتی و سفید محسوب می‌شد. الان هم با معرفی آی‌فون 6 قیمت این دستگاه پایین‌تر آمده و زمان خوبی است که یک عدد برای کودک دلبندتان تهیه کنید.


لومیا 635 

اندازه صفحه نمایش : 4.5 اینچ

رزولوشن صفحه نمایش : 480×854 پیکسل با چگالی پیکسلی 218ppi

پردازنده : کوالکام اسنپدراگون 400

سیستم عامل : ویندوز 8.1

اگر یکی از طرفداران ویندوز فون هستید، این دستگاه یکی از آن‌هایی است که نسبت به قیمتش حسابی می‌ارزد. دستگاه با وجود آپشنی چون Microsoft My Family، به شما امکان می‌دهد که برنامه‌ها و دانلودهای کودکانتان را مدیریت کنید.




خواندن مقاله " مشاوره خرید گوشی مناسب سالمندان و مخصوص افراد مسن " را پیشنهاد میکنیم

خواندن مقاله " بررسی گوشی مناسب خانم ها و معرفی مدل های مناسب بانوان " را پیشنهاد میکنیم


  منبع مطلب : Heyvatech.com

0
کــارمـا :
87
برای پرسیدن سوالات خودتون فقط کافیه در سایت ثبت نام کنید و وارد حساب کاربری خودتون بشید. و از نوارمنو بالا بر روی "بپرس" با آیکون علامت سوال کلیک کنید، تا من و سایر کاربران پاسخگو باشیم.
بفرست

مشاهده نظرات بیشتر...
negin