این مواد باید در آشپزخانه وجود داشته باشند!
اگر فردی آگاه به سلامتی هستید، مواد سالمی را معرفی می کنیم که حتما باید در آشپزخانه خود داشته باشید.
یکی تقویت کننده آب (تقویت کننده های هیدراتاسیون)
هیچ کس اهمیت هیدراتاسیون را نمی داند. آب برای عملکرد طبیعی بدن ضروری است. من زیاد دوست ندارم آب خام بخورم. در عوض، مردم آب طعم دار را ترجیح می دهند.در این مورد، یک تقویت کننده آب به نام تقویت کننده نوشیدنی به شما این امکان را می دهد که از آب خوشمزه به راحتی در خانه یا در زمین گلف لذت ببرید. تقویت کننده آب مورد علاقه من
ما دم کرده لیمو و میوه واقعی داریم. این محصولات تقویت کننده آب به صورت بسته بندی شده فروخته می شوند. محصولات لیموناد در سه طعم لیموناد اصل، لیموناد توت فرنگی و لیموناد تمشک موجود است. دم کرده میوه حاوی بسته هایی با طعم های مختلف است. ما به شما خواهیم گفت که چرا این تقویت کننده های آب را دوست داریم. اول از همه طعمش خوبه نه تنها می توانید از طعم تازه آب لیموی واقعی و سایر میوه های طبیعی لذت ببرید، بلکه برای سلامتی شما نیز مفید است. همچنین، می توانید بدون محدودیت مقدار، هر چقدر که می خواهید بخورید. من وقتی به گلف می روم 6 تا 10 بطری آب 16 اونس در زمین می نوشم، بنابراین ظرفیت نامحدود یکی از دلایل اصلی دوست داشتن این تقویت کننده های آب است.
مکمل های الکترولیت . چندین مکمل الکترولیت خوب وجود دارد. من مخلوط الکترولیتی را ترجیح می دهم که سدیم کم و پتاسیم زیاد داشته باشد. این مخلوط نوشیدنی به صورت قوطی یا بسته بندی در طعم های مختلف میوه نیز موجود است. ویژگی اصلی این محصولات خوش طعم بودن آب است. مکمل های الکترولیت باید به خوبی محلول و دارای پتاسیم زیاد اما سدیم کمی باشند. همچنین محصولاتی با کالری صفر با طعم های طبیعی و بدون شکر یا مواد مصنوعی وجود دارد.
2. نمک کم سدیم
چه نمک دریا باشد، چه نمک صورتی هیمالیا یا نمک دریایی سلتیک، مهم نیست چقدر سالم است، خوردن بیش از حد آن می تواند برای سلامتی شما مضر باشد. سدیم اضافی یک مشکل است. مصرف روزانه توصیه شده سدیم تنها 200 میلی گرم است که 10 تا 30 برابر کمتر از مصرف متوسط سدیم روزانه یک فرد است. بنابراین در حالی که میزان مصرف سدیم شما بسیار بیشتر از مقدار توصیه شده است، متوسط دریافت پتاسیم روزانه شما کمتر از ۲۵۰۰ میلی گرم است که تنها حدود نیمی از ۴۷۰۰ میلی گرم توصیه شده توسط بسیاری از سازمان های بهداشتی است. بنابراین، به اکثر مردم توصیه می شود که سدیم کمتر و پتاسیم بیشتری مصرف کنند که انجام این کار ساده است. می توانید از نمک دریا استفاده کنید که پتاسیم بالایی دارد و سدیم کمی دارد . محصولی با نسبت پتاسیم به سدیم حدود 2:1، بنابراین نمک مزه فلزی ندارد.
3. شیرین کننده طبیعی کم کالری
بیشتر مردم غذاهای شیرین را دوست دارند و من هم همینطور. اما از غذاهای حاوی شکر و شیرین کننده های مصنوعی اجتناب می کنم. در اینجا چند شیرین کننده طبیعی محبوب و برخی از شیرین کننده های مورد علاقه من آورده شده است.
استویا یک شیرین کننده طبیعی است که از گیاهی به نام Stevia rebaudiana به دست می آید. استویا دارای مشخصات ایمنی عالی است، برخی از ترکیبات استویا 300 برابر شیرین تر از شکر هستند. نقطه ضعف استویا این است که طعم کمی ناخوشایند به جا می گذارد.
میوه مونک که به آن میوه مونک نیز می گویند ، به اندازه استویا محبوب نیست، اما طعم تلخی ندارد و کمی شیرین تر از استویا است.
الکل قند یا شیرین کننده های پلیول مانند اریتریتول ، زایلیتول ، سوربیتول، مانیتول و مالتیتول در صورت استفاده در دوزهای متوسط بسیار ایمن هستند. با این حال، هنگامی که در دوزهای بالا (مثلاً 10 گرم یا بیشتر در روز) استفاده می شود، به خوبی جذب نمی شود و می تواند باعث مشکلات روده ای مختلف از ناراحتی خفیف تا اسهال شدید شود. کودکان به دلیل جثه کوچکشان به ویژه در معرض این عوارض هستند. . از بین این شیرین کننده ها، من اریتریتول و زایلیتول را ترجیح می دهم.
آلولوز یک قند طبیعی با پتانسیل تبدیل شدن به شیرین کننده نهایی است. آلولوز حدود 80 درصد شیرینی شکر سفره را دارد، اما فقط 1/10 کالری ساکارز یا فروکتوز دارد. از آنجایی که آلولوز از دستگاه گوارش جذب می شود، مانند الکل های قندی باعث ایجاد گاز و نفخ نمی شود. آلولوز جذب شده توسط بدن به عنوان منبع انرژی استفاده نمی شود. حدود 70 درصد آلولوز خورده شده از طریق ادرار دفع می شود. دلیل اینکه آلولوز را ترجیح می دهم این است که آلولوز عملاً در کنترل قند خون مؤثر است و اثرات مفیدی روی کبد دارد که می تواند به کاهش چربی کمک کند. اگر تحقیقات ثابت کند که آلولوز یک شیرین کننده سالم است که به کاهش وزن کمک می کند، می تواند به یک عنصر مهم در تغذیه تبدیل شود. آلولوز یا از طریق واکنش های آنزیمی طبیعی یا از طریق موجودات اصلاح شده ژنتیکی (GMOs) تولید می شود. البته باید از آلولوز ساخته شده از غذاهای اصلاح شده ژنتیکی اجتناب کرد.
4. گیاهان و ادویه جات ارگانیک
یک راه عالی برای مبارزه فعال با پیری از طریق رژیم غذایی ، استفاده سخاوتمندانه از گیاهان و ادویه جات است. گیاهان و ادویه ها فواید بسیاری برای سلامتی دارند، از جمله کاهش التهاب و ترویج دفع سموم. باید از گیاهان و ادویه های ارگانیک استفاده کنید .
شاید برای شما جالب باشد:
دستور العمل 3 روزه برای شروع رژیم کتو
این به این دلیل است که گیاهان و ادویه های غیر ارگانیک اغلب حاوی پرکننده های اضافه شده مانند گلوتامات مونوسدیم (MSG) و همچنین آفت کش ها و عوامل ضد جوش ناسالم هستند. علاوه بر این، ادویههای غیر ارگانیک معمولاً قبل از عرضه به بازار، تحت فرآیند استریلسازی به نام بخور شیمیایی و تابش قرار میگیرند. با این حال، هنگام ساخت ادویه های ارگانیک، از روش های ضد عفونی ایمن مانند بخارپز استفاده می شود.
5. آجیل و دانه های خام
به نظر می رسد آجیل و دانه های خام به دلیل فواید فراوانی که دارند ارزش کافی ندارند. آجیل و دانه های خام غذاهای ضروری هستند که باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید. توصیه می شود از مخلوط استفاده کنید تا از قدرت قدرتمند آنها حداکثر استفاده را ببرید. آجیل و دانه های خام ممکن است دارای مواد مغذی و فواید همپوشانی باشند. از این رو توصیه می شود انواع غذاها را ذخیره کرده و به نوبت آنها را مصرف کنید. در اینجا آجیل و دانه های خامی که در انبار دارم به ترتیب ترجیح داده شده است: گردو کامل و آرد گردو ، دانه کتان ( برای تازگی در یخچال)، بادام ، پسته ، تخم کدو تنبل ، اسپند ، دانه چیا ، تخمه آفتابگردان ، بادام هندی ، آجیل برزیلی ، آجیل کاج و دانه کنف هستند .
6. روغن خوب
روغن آشپزی سالم و سس سالاد از مواد ضروری در آشپزخانه افراد آگاه به سلامت هستند. روغن های سرشار از اسیدهای چرب تک غیراشباع مانند روغن زیتون ، روغن ماکادمیا و روغن آووکادو برای پخت و یا سرخ کردن مناسب هستند. روغن نارگیل نیز خوب است، اما من به ویژه روغنهایی را که حاوی اسیدهای چرب تک غیراشباع هستند دوست دارم. روغن نارگیل وقتی به عنوان اسپری استفاده می شود، به نوشیدنی های داغ مانند قهوه و کاکائو اضافه می شود یا به عنوان شیر نارگیل بخار پز می شود، طعم غذا را افزایش می دهد.
من هم عاشق روغن بذر کتان هستم. روغن بذر کتان علاوه بر تمام اسیدهای چرب ضروری، حاوی مواد ضد سرطانی به نام لیگنان است. با این حال، روغن بذر کتان به گرما و نور حساس است، بنابراین از آن برای پخت و پز استفاده نکنید. روغن بذر کتان را می توان به عنوان سس سالاد یا سس غوطه ور استفاده کرد، به غلات اضافه کرد یا روی ذرت بو داده پاشید. معرفی یک دستور ساده سس سالاد با استفاده از روغن بذر کتان.
طرز تهیه سس سالاد با روغن بذر کتان
همه مواد را در یک کاسه سالاد بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. در اینجا یک دستور العمل سالاد سریع و خوشمزه است.
4 قاشق غذاخوری (قاشق غذاخوری) دانه کتان ارگانیک
1.5 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 حبه متوسط سیر، له شده
1 پیمانه نمک دریا یا چاشنی بدون نمک
مقدار مصرف فلفل سیاه تازه آسیاب شده
بسته به ذائقه خود، می توانید گیاهان و ادویه های مورد علاقه خود را برای طعم بیشتر به دستور اولیه اضافه کنید.
7. پودر پروتئین
پودرهای پروتئینی فقط برای بدنسازان و ورزشکاران نیست. بیشتر افراد می توانند از دریافت پروتئین با کیفیت بالا در رژیم غذایی خود بهره مند شوند. پروتئین آب پنیر ارزش بیولوژیکی بسیار بالایی دارد و پرمصرف ترین پروتئین در مکمل های پودر پروتئین است. پروتئین آب پنیر به خوبی ترکیب می شود و به عنوان یک پایه اسموتی طعم عالی دارد. مکمل های پروتئین گیاهی مانند کدو تنبل ، نخود فرنگی ، شاهدانه ، برنج و سویا نیز در حال افزایش هستند . بهتر است محصولات تمیزی را انتخاب کنید که حاوی شکر یا شیرین کننده های مصنوعی نباشد. هر زمان که محصول جدیدی منتشر شد، آن را امتحان کنید و مورد علاقه خود را انتخاب کنید. همچنین، به توسعه دستور العمل های جدید اسموتی ادامه دهید تا انواع اسموتی های مورد علاقه خود را گسترش دهید.
8. اسنک بار
من بارها را دوست دارم، بنابراین روزانه 1-2 اسنک بار می خورم . هر کسی ترجیحات خود را در اسنک بار دارد، اما خوردن انواع اسنک بار بسیار مهم است. بنابراین، من انواع اسنک بار در خانه دارم. ایده خوبی است که انواع میله ها را امتحان کنید و به نوبت مورد علاقه خود را انتخاب کنید. یک نکته این است که باید محصولی با کمتر از 10 گرم شکر در هر بار انتخاب کنید. من یکی را انتخاب می کنم که کمتر از 2 گرم شکر و 15-20 گرم پروتئین داشته باشد. بسیاری از محصولات با پروتئین بالا و قند کم وجود دارند که طعم عالی دارند.
نتیجه
در حالی که عادات غذایی سالم تاثیر طولانی مدت خوبی بر سلامتی شما دارد، ادامه مصرف غذاهای ناسالم می تواند سلامت شما را بدتر کند. چیزی که میتوانیم با اطمینان بگوییم این است که هرگز چنین طیف وسیعی از انتخابها برای غذای باکیفیت و سالم وجود نداشته است. بنابراین، چرا از این فرصت عالی برای تهیه مواد غذایی ضروری برای سلامتی در خانه استفاده نکنید؟
شاید برای شما جالب باشد:


مشاهده نظرات بیشتر...