طرز تهیه نان کباب ترکی در تابه

3 سال پیش - خواندن کمتر از یک دقیقه

اگر علاقه مند به مصرف نان روغنی با کباب ترکی هستید، می توانید به جای پخت نان در فر، آن را در تابه سرخ کنید. حال که طرز تهیه خمیر ترکی را دانسته اید، می توانید برای سرو همراه کباب ترکی، این خمیر را در سطح آردپاشی شده با وردنه به ضخامت مناسبی پهن کنید.

در تابه ای که قطر مناسبی دارد، مقداری روغن ریخته و پس از داغ شدن کامل روغن، خمیر نان ترکی باز شده را در آن بیندازید و وقتی یک طرف آن پخت، بلافاصله برگردانید و اجازه ندهید بیش از حد سرخ و خشک شود. این نوع نان که طعم بی نظیری دارد را علاوه بر کباب ترکی می توان همراه با غذاهای دیگر چون پنیر و سبزیجات (برای عصرانه)، یا همراه با سبزیجات کبابی مصرف نمود.

 

نون کباب ترکی


منبع مقاله

0
کــارمـا :
30
بفرست

مشاهده نظرات بیشتر...
seyedali13811018