تفاوت چای ممتاز، چای قلم و چای شکسته در چیست؟

4 سال پیش - خواندن 1 دقیقه

گیلان به دلیل شرایط محیطی و آب و هوای گرم و مرطوبی که دارد، به محل بسیار مناسبی برای کشت و تولید چای بدل شده و باغات چای در گیلان به وفور در همه‌ی شهر‌های آن پدیدار شده‌اند. مردم ایران با نوشیدن چای انس گرفته‌اند و محال است درب خانه‌ای را بزنید و صاحب خانه از شما با چای پذیرایی نکند. بنابراین شناخت انواع چای گیلان می‌تواند شما را بهتر با ویژگی‌ها و خاصیت‌های این نوشیدنی اسرارانگیز، آشنا کرده و کاری کند که خودتان و اطرافیانتان، لذت بیشتری از نوشیدن آن ببرید.

تفاوت چای ممتاز، قلم و شکسته

چای ممتاز حاوی برگ‌های بالایی و پایینه بوته چای است که اندازه بزرگتری دارند، در حالی که در چای قلم، برگ‌های پایینی به همراه ساقه چیده می‌شوند. چای شکسته نیز برگ‌های خورد شده‌ای هستند که طی فرآیند سورتینگ و غربالگری جدا شده‌اند.

عطر و طعم چای ممتاز نسبت به دو چای دیگر کمی تندتر و تلخ تر است و برای کسانی که عطر و طعم ملایم تر چای را دوست دارند چای قلم توصیه می‌شود. 

چای ممتاز قیمت به مراتب بالاتری دارد در حالی که چای قلم قیمت به مراتب مناسب‌تری داشته و به دلیل عطر و طعم ملایمتر و خوشرنگیش محبوبیت بیشتری در میان مردم دارد. 

چای شکسته به دلیل خورد و شکسته بودن برگ‌هایش به چای زوددوم معروف شده است و برای اداره‌ها و محل‌های کار که مصرف چای بالا بوده و فرصت کافی برای دم کردن وجود ندارد چای شکسته بهترین گزینه خواهد بود.


0
کــارمـا :
120
در #گیلان_بازار با انواع #محصولات_گیلان ، #صنایع_دستی و #غذای_گیلانی و در نهایت با فرهنگ و آداب و رسوم گیلانی آشنا می‌شید!
بفرست

مشاهده نظرات بیشتر...
gilanbazar