طرز تهیه قلیه میگو تند
قلیه میگو از غذا های تند دریایی میباشد که علاوه بر داشتن طعمی فوق العاده دارای خواص غذایی بالایی نیز میباشد. ما در این بخش قصد داریم تا آموزش طرز تهیه و مواد لازم برای پخت قلیه میگو را برای شما عزیزان آموزش دهیم لذا شما عزیزان میتوانید با این آموزش و مواد لازم برای این غذا یک قلیه میگو جا افتاده تهیه کرده و از آن لذت ببرید.
مواد لازم :
- میگو : نیم کیلوگرم
- پیاز : یک عدد بزرگ
- سیر خورد شده و له شده : یک بوته کامل
- آرد : دو قاشق غذا خوری
- شنبلیله : 50 گرم
- گشنیز : 50 گرم
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری برای رنگ دهی و خوش طعم کردن آن
- عصاره تمر هندی : یک پیمانه
- نمک : به میزان لازم
- فلفل قرمز و سیاه : به میزان کافی
- پودر سیر : به مقدار کافی
طرز تهیه قلیه میگو :
در شروع کار باید میگوها را تمیز میکنیم و یا از میگوهای آماده شده و بسته بندی استفاده میکنیم. سپس میگوها را در مقداری نمک و آب جوش به مدت نیم ساعت قرار دهید و بعد آبکشی میکنیم تا نمک اضافه آن گرفته شود.
در این فاصله تمر هندی را هم در مقداری آب گرم بریزید و با دست کمی آن را له میکنیم تا نرم شود و بعد آن را صاف میکنیم.سپس عصار تمر هندی را با آرد مخلوط میکنیم. گشنیز و جعفری را هم تمیز میکنیم و بشویید و بعد از اینکه آب آنها خشک شد آنها را کاملا خرد میکنیم تا ریز ریز شوند.
پیاز ها را نگینی خرد میکنیم و در مقداری روغن تفت دهید ، کمی بعد از تفت خوردن پیاز سیر خرد شده را هم اضافه میکنیم و به همراه پیاز سرخ میکنیم. در همین حین سبزی های خرد شده را هم اضافه میکنیم تا با حرارت ملایم به همراه پیاز و سیر تقت بخورند و جا بیفتند.کمی که سبزی ها سرخ شدند مقداری آب به داخل آنها اضافه میکنیم تا بجوش بیاید.
ادویه ها را نیز به همراه عصاره تمر هندی مخلوط شده با آرد به داخل خورشت اضافه میکنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند و جا بیفتند .در 5 دقیقه آخر میگو ها را داخل خورشت بریزد تا قلیه میگو آماده شود.اگر هم دوست داشتید به قلیه میگو رب هم میتوانید اضافه میکنیم . فقط دقت کنید میگو بیشتر از 5 دقیقه در خورش نجوشد چون سفت خواهد شد.
برای مشاهده قیمت میگو میتوانید از این لینک بازدید نمایید.
مشاهده نظرات بیشتر...