قهوه اسپرسو فوری

2 سال پیش - خواندن 3 دقیقه

اسپرسو فوری چیست؟

یک دستگاه اسپرسوساز خانگی ، آب را با فشار تقریباً در حال جوش از طریق قهوه آسیاب شده فشار می دهد تا به سرعت یک فنجان قهوه قوی تولید کند. اسپرسو طعم زیادی را در یک نوشیدنی کوچک بسته بندی می کند و برای قهوه های شیری بسیار مناسب است، بنابراین اگر یک کاپوچینو یا لاته خوشمزه می خواهید، دم کردن اسپرسو در خانه بهترین راه است!

آنچه شما نیاز دارید

– دستگاه اسپرسوساز

– آسیاب قهوه اسپرسو

- ترازو و دستکاری

- تایمر

– قهوه (برشته شده برای اسپرسو)

دستور آشپزی:

یک قهوه قوی یا دو قهوه ضعیف درست می کند

– وزن قهوه آسیاب شده: 17-18 گرم*

– وزن نوشیدنی: عملکرد 35-40 گرم*

– زمان دم کردن (استخراج): 28-32 ثانیه

– دمای آب: 95 درجه سانتی گراد

– اندازه آسیاب: خوب

*توجه: دستور العمل ما برای اسپرسو در مارکت لین از قهوه به قهوه دیگر متفاوت است، اما معمولاً در این پارامترها قرار دارد. از آنجایی که هر دستگاه متفاوت است، با مقداری قهوه شروع کنید که به راحتی در سبد شما جا شود. مقدار این قهوه را وزن کنید و سپس سعی کنید اسپرسویی با وزن دو برابر آن دم کنید. به عنوان مثال، اگر پورتافیلتر شما با 16 گرم قهوه مناسب است، وزن نوشیدنی 32 گرم را در نظر بگیرید.

خرید عمده قهوه اسپرسو 

مراحل تهیه قهوه اسپرسو :

1. پورتافیلتر را آماده کنید

پورتافیلتر را بردارید سبد را تمیز و خشک کنید.

سر گروه را با اجازه دادن به آب داغ تمیز کنید. این کار صفحه را از هرگونه تفاله قهوه پاک می کند.

پورتافیلتر را روی ترازو قرار دهید و ترازو را به صفر برسانید، سپس پورتافیلتر را زیر آسیاب قرار دهید تا قهوه را دریافت کنید.

2. آسیاب، دوز و ضربه بزنید

به اندازه کافی قهوه را آسیاب کنید تا سبد پورتافیلتر خود را پر کند و سپس وزن آن را روی ترازو بررسی کنید.

اطمینان حاصل کنید که قهوه به طور مساوی در سبد توزیع شده است و از یک دستکاری برای فشار دادن بستر قهوه استفاده کنید.

پس از کوبیدن باید 3-4 میلی متر فضای بالای پورتافیلتر وجود داشته باشد.

3. دم کنید

پورتافیلتر را داخل دستگاه اسپرسوساز قرار دهید.

فلس ها و فنجان را در زیر پورتافیلتر قرار دهید، تا صفر را به صفر برسانید و بلافاصله شروع به دم کردن کنید.

وقتی اسپرسو تقریباً دو برابر وزن قهوه آسیاب شده در سبد شد، شات را متوقف کنید.

4. سرو کنید

بلافاصله قهوه خود را سرو کنید.

پورتافیلتر را بردارید و زمین های مصرف شده را از بین ببرید.

پورتافیلتر تمیز را دوباره داخل دستگاه قرار دهید تا دمای آن حفظ شود.

نکات مهم برای سرو قهوه اسپرسو :

هنگام شروع دم کردن، مطمئن شوید که پورتافیلتر داغ است. اگر اینطور نیست، مقداری آب داغ از آن عبور دهید تا گرم شود.

شات اسپرسو ابتدا باید به صورت قطره ای بیرون بیاید و سنگین و روغنی باشد و در نهایت به یک جریان ثابت تبدیل شود.

طعم باید تمیز و شیرین، با اسیدیته متعادل باشد. نباید ترش یا بیش از حد تلخ باشد.

در حین دم کردن قهوه اسپرسو فوری ، تایمر خود را تنظیم کنید تا ببینید چقدر طول می کشد. در حالت ایده‌آل، شما می‌خواهید یک شات دم کنید که وزن قهوه آسیاب شده‌تان را در حدود 30 ثانیه دو برابر کند.

0
کــارمـا :
30
بفرست

مشاهده نظرات بیشتر...
seozipan2003