ارزانترین فالوور،لایک و بازدید اینستاگرام و تلگرام در کل کشور را خریداری کنید (حرفه‌ای‌ترین پلتفرم خدمات شبکه‌اجتماعی کشور) کلیک کنید

معرفی کامل انواع فیلتر یخچال و ساید

2 سال پیش - خواندن 3 دقیقه

انواع فیلتر یخچال و ساید که در بخش های مختلفی از دستگاه قرار میگیرند، شرایطی را فراهم می کنند تا آلاینده های موجود در آب جداسازی گردند. به همین دلیل این فیلترها ضامن سلامتی آب و عدم وجود ذرات ریز و معلق در آن می باشند. بر اساس مدل یخچال فریزر و ساید، فیلترهایی با ویژگی های متفاوت در دستگاه استفاده میشوند. در ادامه به معرفی انواع فیلتر یخچال فریزر و ساید بای ساید و نحوه تعویض آنها اشاره خواهیم داشت.

فیلتر یخچال چیست؟

یکی از چالش های مهم و همیشگی در استفاده از آب های آشامیدنی، حجم بالای ذرات معلق و آلودگی های موجود در آن می باشد. به همین دلیل در یخچال فریزرهای دارای آبسرد کن و سیستم یخساز قطعاتی به نام فیلتر تعبیه میشود تا عمل تصفیه را انجام دهند. فیلتر یخچال فریزر دارای چندین لایه پارچه ای با منافذ بسیار ریز و کوچک می باشد که عمل تصفیه را انجام می دهد. ذرات معلق در آب نمی توانند از منافذ لایه پارچه ای عبور کنند و به همین دلیل تصفیه انجام میشود.

البته فیلترهای موجود در یخچال فریزر و ساید بای ساید دارای تنوع بوده و برخی از آنها علاوه بر تصفیه، مانند آنتی باکتریال نیز عمل می کنند. مهم این است که با روش های تشخیص فیلتر تقلبی یخچال آشنا باشید تا بتوانید فیلتر با کیفیت را استفاده کنید.

انواع فیلتر یخچال

بر اساس نوع کارایی می توان انواع فیلتر یخچال فریزر و ساید را در گروه های مختلفی دسته بندی کرد. از مهم ترین انواع فیلتر یخچال می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:

فیلتر معمولی یخچال فریزر

فیلترهای معمولی همان طور که در بالا اشاره شد، دارای چندین لایه پارچه ای می باشند که ذرات معلق در آب را می توانند حذف نمایند. در ساختار این فیلترها از ذغال نیز استفاده میشود که تاثیر بالایی در بهبود بوی آب و حذف رنگ آن دارند. در حالت کلی ارزان ترین نوع فیلتر یخچال فریزر همین فیلترها می باشند.

فیلتر آنتی باکتریال یخچال

یکی از بهترین انواع فیلتر یخچال فریزر و ساید، فیلترهای آنتی باکتریال می باشد. همان طور که از نام این فیلترها مشخص است، علاوه بر حذف ذرات معلق در آب، باکتری و عوامل بیماری زا را نیز می توانند حذف کنند. به همین دلیل آب خروجی از این فیلترها کاملا تصفیه شده بوده و برای سلامتی هیچ ضرری ندارند.

فیلتر بیرونی و درونی ساید

دو مورد قبل نوع فیلترها بر اساس نحوه عملکردشان در برابر آلودگی های موجود در آب می باشد. بر اساس محل نصب فیلترها نیز می توان آنها را در دو گروه فیلتر بیرونی و درونی یخچال نیز دسته بندی نمود. فیلترهای بیرونی بر روی شلنگ ورودی به یخچال نصب میشوند. به طوریکه از ورود هرگونه رسوب و املاح به داخل یخچال فریزر جلوگیری میشود.

فیلترهای درونی نیز همان طور که مشخص است، داخل یخچال فریزر نصب میشوند. این فیلترها در داخل کابین یخچال و بالای مخزن میوه قرار میگیرد.

نحوه تعویض انواع فیلتر یخچال فریزر

عبور آب از فیلترهای یخچال فریزر به مرور باعث میشود تا لایه هایی از رسوب روی آنها را بپوشاند. به همین دلیل فیلترها با گذشت زمان کارایی خود را از دست داده و آب نیز به سختی وارد دستگاه میشود. در نتیجه باید نسبت به تعویض فیلتر یخچال فریزر در زمان مناسب اقدام نمود. مراحل تعویض فیلتر یخچال فریزر به صورت زیر می باشد:

  • ابتدا با بررسی داخل دستگاه، فیلتر را پیدا کنید. گوشه بالای سمت راست یا قسمت پایین مشبک فیلتر قرار دارد.
  • با فشردن دکمه کنار فیلتر آن را آزاد کنید.
  • برای جدا کردن فیلتر می توانید قسمت کلاهک آن را یک چهارم دور بچرخانید.
  • پس از چرخاندن کلاهک فیلتر در جهت عقربه های ساعت، وقتی به صورت عمودی قرار گرفت آن را بکشید. با انجام این کار می توانید فیلتر را جدا کنید.
  • توجه داشته باشید که کلاهک را نباید دور بیندازید و برای فیلتر جدید می توان از آن استفاده نمود.
  • فیلتر جدید را از بسته بندی خارج و کارتریج آن را تعویض کنید.
  • سپس مراحل بالا را به صورت عکس انجام دهید. کلاهک فیلتر را یک چهارم دور بچرخانید.
  • فیلتر را در جای خود قرار دهید و سپس کلاهک را در جهت عقربه های ساعت بچرخانید.
  • پنج ظرف آب را از فیلتر عبور دهید تا کربن آن از بین برود.
  • با نوار چسب روی بدنه فیلتر را بپوشانید.
  • چراغ نمایشگر را ریست کنید.



0
کــارمـا :
35
بفرست

مشاهده نظرات بیشتر...
f.zaeim85