منظور از نرم افزار حسابداری تحت وب چیست ؟

2 سال پیش - خواندن 6 دقیقه

آیا تا به حال شما هم با این سوال در ذهن خود رو به رو شده اید ، که نرم افزار های حسابداری آنلاین ( تحت وب ) چه تفاوتی با نرم افزار حسابداری های آفلاین دارند ؟

آیا کارایی متفاوتی دارند ؟

برای هر کسب و کار باید نرم افزار متفاوتی خریداری کنیم ؟

آیا نرم افزار های آفلاین یا آنلاین بر یکدیگر برتری دارند ؟

ویژگی های هر کدام از این نوع از نرم افزار ها  چیست ؟

تفاوت آن ها در چه مواردی می تواند باشد ؟

کدام یک را انتخاب کنم ؟

اگر به دنبال نرم افزار حسابداری می گردید ، به طور حتم با سوالات بالا مواجه شده اید و به دنبال پاسخ مناسبی می باشید .

باید بگوییم که مسیر را درست آمده اید و می توانید با خواندن این مقاله ، به پاسخ سوالات خود برسید و نرم افزار حسابداری مناسب خود را بیابید .

پس با ما تا انتهای مقاله همراه باشید .

بهترین نرم افزار حسابداری تحت و کدام می باشد و چه ویژگی هایی دارد ؟

در ابتدای شروع بحث از این سوال شروع کنیم که نرم افزار حسابداری تحت وب چیست ؟

جواب * نرم افزار های حسابداری امروزه به دو بخش آنلاین و آفلاین تقسیم می شوند . نرم افزار های حسابداری آنلاین با عنوان تحت وب شناخته می شوند که در بستر اینترنت کار می کنند و در قالب سایت ها ارائه شده و به دست کاربران می رسد .

نرم افزار حسابداری آفلاین چیست و چه تفاوتی با دیگر نرم افزار ها دارا می باشد ؟

جواب * نرم افزار حسابداری آفلاین گزینه ای مناسب برای افرادی می باشد که به اینترنت دسترسی ندارند ولی در عوض برای کار کردن با این نوع از نرم افزار های آفلاین باید علم حسابداری را بلد باشید . این نرم افزار حسابداری های آفلاین به صورت دانلود برنامه می باشند و بر روی یک سیستم قابلیت نصب دارند ، که با هر آپدیت نرم افزار ، شما باید نسخه جدید را دانلود کنید و مجدد مراحل نصب را انجام بدهید .

هر کدام از این نرم افزار ها دارای ویژگی های متفاوت و همچنین معایبی هم هستند که در ادامه به آن ها می پردازیم .

ویژگی های نرم افزار حسابداری تحت وب :

1- نرم افزار حسابداری تحت وب در بستر اینترنت ارائه می شوند و به راحتی در هر کجای جهان که باشید با دانستن رمز عبود و نام کاربری تان می توانید از نرم افزار ذکر شده استفاده کنید .

2- با خرید اشتراک ماهانه و یا دائمی این نوع از نرم افزار حسابداری تحت وب می توانید با هر دستگاهی که به اینترنت متصل می شود ، به آن دسترسی داشته باشید و کار کردن با آن معطوف به یک دستگاه نمی باشد . که این مورد بر خلاف نرم افزار حسابداری آفلاین می باشد .

3- در اغلب موارد نرم افزار حسابداری تحت وب به صورت خرید اشتراکی می باشند و به همین دلیل به راحتی می توانید فقط تا زمانی که قصد کار با نرم افزار مربوطه را دارید با آن کار کنید و اشتراک ذکر شده را پرداخت کنید و نیازی به این نمی باشد که با پرداخت هزینه زیادی در اوایل شروع کسب و کارتان برای خرید نرم افزار حسابداری ، ضرر کنید . زیرا نرم افزار حسابداری آفلاین به دلیل قابلیت نصب شدن برنامه ، دیگر نمی توانند اشتراکی باشند و باید در همان ابتدا تمام هزینه را پرداخت کنید .

4- نرم افزار حسابداری تحت وب رایگان ، نیز وجود دارد و می توانید به راحتی برای 1- چند روز یا چند ماه 2-  تعداد سقف معین ثبت اسناد 3- بخشی به صورت کامل از نرم افزار همچون نرم افزار حسابداری شخصی  را به صورت رایگان استفاده کنید و شناخت بیشتری از نرم افزار های مربوطه داشته باشید .

5- نرم افزار حسابداری تحت وب می تواند برای سایت های اینترنتی هم بسیار موثر واقع شود . زیرا سایت های اینترنتی برای دریافت پول از مشتریان از طریق درگاه های پرداخت نیازمند نرم افزار حسابداری می باشند که به درگاه اینترنتی متصل باشد و یا خود نرم افزار حسابداری این درگاه های پرداخت را داشته باشد و در انتها ، ثبت های اسناد را به شکل خود کار وارد کند و سود و درآمد را در طی گزارشاتی برای کاربران خویش به نمایش بگذارد .

6- نرم افزار حسابداری تحت وب ، گزینه ای مناسب برای افرادی می باشد که از سختی وارد شدن و رمز های پیاپی نرم افزار های آفلاین خسته شده اند و به دنبال آسان بودن ورود به نرم افزار می گردند .

7- نرم افزار حسابداری تحت وب به جهت به روز بودن اطلاعات و جذب مخاطب ، کاربری ساده ای دارند و مناسب افرادی می باشد که علم حسابداری را به صورت تخصصی فرا نگرفته اند . در این نوع از نرم افزار ها نیازی به مراجعه کلاس های آموزشی نمی باشد و به راحتی هر شخصی می تواند از عهده این کار بر آید .

8- نرم افزار حسابداری تحت وب موجود در بازار ، امروزه می توانند با اخرین به روزرسانی ها در اختیار کاربران خویش باشند زیرا به صورت هفتگی و ماهانه به روزرسانی می شوند و نیازی به اقدامی از طرف کاربران نمی باشد و این کار به شکل خودکار انجام می پذیرد .

9- پشتیبانی مناسب این نرم افزار ها به دلیل آنلاین بودن ، باعث می شود که هر گونه مشکلی که دلیل خطا در کار با نرم افزار حسابداری ذکر شده می باشد ، به سرعت رفع بشود .

نکته * در موارد بالا سعی کردیم ویژگی های کلی و مفید نرم افزار حسابداری تحت وب را نام ببریم تا برای انتخاب آگاهانه تری اقدام کنید و علم کافی نسبت به کارکرد هر نوع از نرم افزار را داشته باشید .

اینک می خواهیم مواردی از نرم افزار حسابداری تحت وب که دارای امتیاز بالای از نظر کاربران می باشند را به شما معرفی کنیم .

برای خواندن مطالب بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه کنید .

https://b2n.ir/z04144

بهترین نرم افزار حسابداری تحت وب : 

                                                 لیست نرم افزار حسابداری تحت وب 


نکته * در لیست جدول بالا مواردی با امتیاز بالا در بین نرم افزار های موجود را آورده ایم که با دانستن ویژگی های مورد نظر خود ، یکی از موارد را به دلخواه انتخاب کنید .

نرم افزار حسابداری تحت وب می تواند یکی از بهترین انتخاب های هر خصی باشد که صاحب کسب و کار می باشد ، اما اگر با متصل بودن به اینترنت مشکل دارید ، این می تواند یک مشکل اسای برای انتخاب شما باشد و در غیر این صورت باید به نرم افزار های آفلاین مراجعه کنید .

در این مقاله سعی کردیم تفاوت های نرم افزار های حسابداری را باز گو کنیم و از ویژگی های آن ها بگوییم و در آخر بهترین های حوزه نرم افزار حسابداری تحت وب را نام ببریم .

امید که توانسته باشیم برای انتخاب مناسب شما ، تاثیر گذار باشیم .


0
کــارمـا :
30
بفرست

مشاهده نظرات بیشتر...
10082545678