طرز تهیه ارمنی پلو با بال مرغ

3 سال پیش - خواندن 1 دقیقه
آموزش طرز تهیه و مواد لازم برای ارمنی پلو با بال مرغ

از غذا های مناسب برای وعده های غذایی نهار و شام ارمنی پلو با مرغ میباشد این غذا دارای طعم بی نظیری است ولی به دلیل دارا بودن چربی زیاد داخل بال مرغ بهتر است که در مصرف آن زیاده روی نشود. ما در این بخش از دارافود میخواهی آموزش طرز تهیه و مواد لازم برای آماده کردن ارمنی پلو با مرغ را به شما نشان دهیم توج کنید که این آموزش و طرز تهیه آن به زبان ساد بیان شده است و شما به راحتی میتوانید با مواد لازم برای آن ارمنی پلو با مرغ را به درستی تهیه کرده و از مزه آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • بال مرغ :6 عدد
  • برنج:2 پیمانه
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
  • روغن :به مقدار لازم
  • زعفران آبکرده:مقداری

طرز تهیه ارمنی پلو با بال مرغ :

ابتدا باید برنج را بگذارید به مدت حدودان نیم ساعت بخیسد، در این مدت باید زعفران را آسیاب کرده و با کمی آب جوش مخلوط کرده و بگذارید رنگ بیاندازد.

قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس برنج را افزوده و کمی نمک بریزید.

پس از آن که برنج کمی نرم شد باید آن را آبکش کنید.

در مرحله بعد باید قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن و نیمی از زعفران را داخل آن ریخته و بالها را کف قابلمه بچینید.

مقداری نمک و فلفل به میزان مناسب برای شما روی بالها بپاشید و برنج را داخل آن بریزید و صاف نمایید، باقی مانده زعفران را روی برنج بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوش رنگ شود.

در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم کشیده و بالها برشته شود، بعد از اینکه برنج دم افتاد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید J


جهت مشاهده قیمت مرغ خرد شده و دیگر مواد غذایی مشابه میتوانید از این لینک بازدید کنید.

2
کــارمـا :
486
پیج آموزش آشپزی دارافود با دستور العمل های ساده و آسان... راحت آشپزی کنید...ساده لذت ببرید...
بفرست

مشاهده نظرات بیشتر...
darafood